Eljött az idő: Charlize is gyereket akar!

Charlize Theron tudja kitől akar gyereket

Charlize Theron lassan hat éve él boldog párkapcsolatban szintén színész barátjával, Stuart Townsenddel. Olyannyira, hogy már a családalapításon törik a fejüket. A szőke szépség a minap kijelentette, hogy minden vágya egy kisbaba.

Csábító fotók a gyönyörű színésznőről! képgaléria

2008.07.23 09:30rtlbulvar.hu

- Ugrálnék az örömtől, ha megtudnám, hogy terhes vagyok – vallotta be a sztár, aki 2002-ben, a Csapdában című filmje fogatásán ismerte meg a nagy Őt. Charlize biztos a dolgában: kijelentette, hogy apajelöltként kizárólag Stuart jöhet számításba. 

- Tudom, hogy egyszer anya leszek. Azt is tudom, hogy Stuart lesz a gyermekeim édesapja. Ne kérdezzék, mitől vagyok ilyen biztos ebben. Egyszerűen csak tudom, és kész – jelentette ki dacosan a dél-afrikai születésű sztár. 

Hozzátette: azt egyelőre nem tudja, hogy mikor fog bekövetkezni a nagy pillanat, azaz mikor válnak igazi családdá, de nem fél, mert érzi, hogy egyszer mindennek eljön az ideje. Tekintve, hogy augusztus 7-én tölti be a 33. életévét, nem ártana belehúzniuk…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.