Olykor büdös a színésznő

Elképesztő! Charlize Theron egy hétig nem fürdik!

Hiába a világ egyik legszexisebb nője, néha Charlize Theron is szereti elengedni magát. A hollywoodi színésznő egy talk-showban vallotta be, hogy ha éppen nem forgat, bizony előfordul, hogy egy hétig ne is megy a zuhany közelébe.

Erotikus fotók a szexis színésznőről! képgaléria

2008.06.25 15:00ma.hu

- Nagyon elkényeztetettek, így néha nem is értékelem eléggé, milyen szerencsés is vagyok, hogy első osztályú szállodákban lakhatok és business classon utazom - mondta a színésznő. 

A Blikk szerint a szinésznővel előfordul, hogy mikor nem forgat, akkor jobban elengedi magát.
 
- Szeretek kempingezni menni, ahol teljesen elvonulok a civilizációtól. Kemény nő vagyok, és semmi bajom nincs azzal, ha esetleg egy hétig nem fürödhetek. És igen, ilyenkor büdös vagyok - jelentette ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.