Félpucér a világ egyik legszexisebb nője

Erotikus képek: Charlize Theron meztelenül, egyszál lepedőben!

A gyönyörű szőke Charlize Theron ma is a világ egyik legszexisebb színésznője - A bájos hölgyet a GQ magazin győzte meg, legyen a legújabb címlaplánya.

Gyönyörű és erotikus: Charlize Theron fotói a GQ-ban képgaléria

2008.06.13 12:00ma.hu

Csupán egy lepedő, majd pedig egy áttetsző fekete, vadító alsónemű takarja a bombázó Charlize Theron-t legújabb erotikus fotóin - A hollywood-i színésznő a GQ magazin júliusi számában feszít félmeztelenül.

A dél-afrikai születésű szépség már hatévesen színészi pályáról álmodozott - Hivatásos táncosnőként kezdte karrierjét, Johannesburgban. Majd tizenhat évesen dobbantott Olaszországba...

A milánói modellként felkapaszkodó Charlize egy idő után mégis a tánchoz tért vissza, de ismét másik városban. Egy felvétel alkalmával New York-ba utazott, és ott is maradt.

Balett-táncosnak készült, de karrierjét már a szárnybontogatás időszakában kettétörte egy szerencsétlen baleset. Térde ugyanis annyira megsérült, hogy többé nem vállalkozhatott komolyabb tánclépésekre!

A csalódott fiatal lány végül Los Angeles-ben kötött ki, hogy újra szerencsét próbáljon és munkát keressen.

Szépségére teljesen véletlenül figyelt fel egy menedzser, akivel egy bankban futott össze - a férfinak akkor már több ismert színésznő volt a felfedezettje. Ő terelgette Charlize-t a színészet felé, és mint ma már tudjuk, nem érdemtelenül...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.