A modellről már többször pletykálták...

Fotók: Terhes? Kate Moss lazán kitette a mellét - és pocakosodik

Talán mégsem csupán híresztelés, hogy a csinos modell második gyermekét várja - Kate Moss-ról különös fotók láttak napvilágot a strandon.

Kate Moss nem takargatja magát - és egyre pocakosabb képgaléria

2009.01.06 11:00ma.hu

Barátai társaságában pihent a minap Kate Moss a thaföldi Surin Beach-en. Nagyon elengedte magát, s meglehetősen kínos fotók születtek róla!

Kilógó keblekkel üldögél egy laza ruhában, egyik kezében az ital, a másikban cigi. Emellett pedig egyre pocakosabb, ami miatt már hetekkel ezelőtt elindult a találgatás, terhes lenne-e?

Kate Moss a lányával, Lila-val

Ha így van, mind a két kezéből le kéne tennie, amit éppen tartogat...Kate Moss-nak egy hatéves lánya van, Lila Grace.

Jelenlegi kedvesével, Jamie Hince-szel azonban hosszú ideje tart a kapcsolat, s bennfentesek azt feltételezik, a modell az ő gyermekét hordja a szíve alatt.

Bár sokan nehezen tudják elhinni, hogy Kate ismét vállalkozna egy kisbabára.

A modellt az egyik legnagyobb "partiarcnak" tartják, aki akkor érzi magát a legjobban, ha csinosan kiöltözve és kezében egy jókora pohár itallal mulathat....

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.