Inkognitóban szeretett volna maradni a sztár!

Döbbenetes ruha! Jacko az új Zorro!

Ha énekesként már nem is, Hollywoodban még teremhet neki babér! Michael Jackson hiába ígéri, valószínűleg már sosem tér vissza a színpadra, de öltözködési stílusát elnézve egészen biztosan akadna hely számára az extrém divattervezők klubjában.

2008.12.16 18:30rtlbulvar.hu
Elrettentő álarcot választott!

Ha ugyanis arról van szó, hogyan takarja minél jobban az orrát, a száját vagy éppen az egész arcát, hirtelen előtör belőle a kreativitás. Az egykori világsztár nyilvánvalóan inkognitóban szeretett volna maradni, amíg elugrik kedvenc régiségboltjába. 

A fekete álarccal, a világoskék lepedővel és az elmaradhatatlan kalappal azonban éppen az ellenkező hatást érte el: egy egész falunyi nép gyűlt össze körülötte, amíg ő kikecmergett az autójából. 

Nem ez az első alkalom, hogy Jacko maszkban sokkolja a gyanútlan járókelőket. Néhány hónapja orvosi álarc mögé rejtőzve próbált láthatatlanná válni - nem sok sikerrel. 

Persze abban mindenki egyetért, hogy ezek a ruhadarabok még mindig jobban nézhetőek, mint a popkirály agyonműtött arca.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.