Szép feladatra kérték fel az egykori popcsillagot!

Jackson, mentsd meg a zsiráfokat! Képes vagy rá?

A világ legnagyobb állatvédő szervezete, a PETA arra kéri Michael Jacksont, hogy szabadítsa ki egykori kedvenceit.

A sztár így nézett ki fénykorában! képgaléria

2008.12.03 05:30ma.hu

A PETA azzal kereste meg a popsztárt, hogy indítson állatmentő-akciót, és találjon biztonságos helyet annak a négy zsiráfnak, amelyek egykoron a Neverland Ranch lakói voltak, ám egy éve Jackson eladta őket egy magánállatkertet tervező arizonai párnak. A zsiráfok azonban nem jó kezekbe kerültek, még ma is egy pici karámban élnek, és nem gondoskodnak megfelelően róluk a gazdáik. 

A PETA szerint Jackson felelősséggel tartozik egykori állataiért, és mielőbb lépnie kell, hogy megmentse őket a szenvedéstől. 

- "Ha Michael saját szemével látná, hogyan tartják a zsiráfokat, akkor biztosan egyetértene azzal, hogy ez így nem mehet tovább. Ő is felelős azért, hogy az állatok ne szenvedjenek, ezért cselekednie kell" - áll a PETA közleményében. 

Kérdés, hogy Jackson mit tudna kezdeni a zsiráfokkal, lévén éppen a napokban adta el birtokát a Neverland Ranchet, mert nem tudta fizetni annak költségeit.
 
Az énekes tehát anyagilag sem áll túlzottan jól, és helye sincs az állattartásra, vagyis könnyen lehet, hogy szerencsétlen zsiráfokat egyelőre nem tudja megmenteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.