Michelle Williams gyásza nem akar szűnni!

Megható vallomás Heath Ledger volt mennyasszonyától!

Michelle Williams könnyes szemmel beszélt róla, hogy képtelen feldolgozni volt kedvese hirtelen halálát. A fájdalom nem hogy csitult volna, de egyre nő benne.

Michelle apa nélkül neveli kislányát, Matilda Rose-t! képgaléria

2008.11.25 17:00mellesleg
Michelle és Matilda Rose

- "Olyan elkeserítő. Minden nap egy kicsit másképp ébredek - a gyász olyan, mint egy helyét változtató folyó. Ahogy telik az idő, egyre jobban hiányzik, aki elment - bizonyos szempontból egyre rosszabb lesz." - mondta a Newsweek riporterének a Dawson és a haverok egykori vadóca. 

Ledger január 22-én távozott az élők sorából, véletlen gyógyszer-túladagolás következtében, öt hónappal azután, hogy szakítottak Michelle-el. 

A pár három évig tartó románcából egy kislány (Matilda Rose) is született, akinek a kedvéért Williams fel akar hagyni a színészkedéssel. 

Főként azért, hogy megvédje őt a médiától, a nyomában loholó lesifotósoktól.
 
- "Nem akarom végignézni, hogy a lányom az üldözöttség érzésével, félelemben nő fel."

Szép pár voltak...Michelle még gyászol!

Habár nem volt hajlandó jelenlegei szerelmi életéről nyilatkozni, a pletykák szerint Michelle nincs egyedül, Spike Jonze (A John Malkovich menet) rendezővel kötött barátsága romantikus fordulatot vett Ledger halála után. 

- „Spike nagyon gyengéden ott volt Michelle mellett. Nem erőszakolta rá magát – csak egy szeretetteljes, támogató váll akart lenni, amin Michelle kisírhatja magát. 

A türelmének és kedvességének köszönhetően Michelle végül más megvilágításban kezdte őt látni. Mostanában olyan sokat vannak együtt, hogy egykori barátságuk sokkal többé vált.”
- mesélte nemrégiben egy bennfentes a brit Daily Mailnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.