Megható történet

Aggódó levelet írt Kulka Jánosnak a szomszéd kislány

Napok óta foglalkoztatta, hogy a szomszédban lakó "Művész úr" megbetegedett, olyannyira, hogy tollat, színes ceruzát ragadott, és levelet írt neki, mielőbbi gyógyulást kívánva. Választ is kapott!

2016.04.22 10:59ma.hu

A kislány már napok óta nem látta Kulka Jánost, a Művész urat, pedig nagyon tetszik neki a ház, amiben él. Ezért írt neki egy levelet, amiben sok-sok gyógyulást kívánt neki, hogy mihamarabb hazatérjen. A levelet pedig szép rajzokkal is díszítette, hátha jobb kedvre deríti a lábadozó beteget.

Fotó: Facebook

Választ is kapott a kislány Kulka Janinától, aki azt írta neki, hogy megmutatta a levelét testvérének, aki nagyon örült és nagyon tetszettek neki a rajzok. Búcsúzóul pedig azt írta: "Meg fog gyógyulni, mert nem lehet másképp!"

Mi is drukkolunk Kulka Jánosnak és minden elismerésünk a bátor és kreatív kislánynak!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.