Kiderült

Sztrók miatt kellett azonnal megműteni Kulka Jánost

Az agyi eret elzáró vérrögöt sikeresen eltávolították, orvosai bíznak a teljes felépülésében.

2016.04.13 21:15ma.hu
RTL Klub

A népszerű színész életmentő műtéten esett át. Kollégái egy emberként aggódnak érte, érthető módon mintha védőhálót vontak volna János köré, hogy teljes nyugalomban gyógyulhasson. Az ötvenhét éves Kossuth-díjas művész családja is rajongók, és az újságírók megértését kéri - jelentették be az RTL Klub híradójában.

A színész ál­la­pota sta­bil, és az Amerikai úti idegsebészet in­ten­zív osz­tá­lyán ápol­ják. Az agyi eret elzáró vérrögöt sikeresen eltávolították, orvosai bíznak a teljes felépülésében.

A Kossuth és Jászai Mari díjas színészt kedd este vitték be a mentők a Honvédkórházba, de az állapota miatt azonnal átszállították az Amerikai úti Országos Klinikai Idegtudományi Intézetbe, ahol jelenleg is kezelik.

A színész nagyon sokat dolgozott. A közelmúltban a Művészetek palotájában adott egész estés koncertet. Jelenleg a Katona József Színház társulatának tagja ahol több darabban is játszik. Kulka János legutóbb az RTL Klub-on a Válótársak című sikersorozatban játszott. Kulka János sokoldalú tehetség. A színházon és a tévézésen kívül Fest és énekel. Mindig a maximumra törekszik.

A kiszivárgott információkból úgy tudni, hogy a színész állapota válságos volt. Életmentő beavatkozásra volt szükség, ami a sikerült, állapota már stabilizálódott, és túl van az életveszélyen. A család egy közleményben köszönte meg a barátoknak és a rajongóknak az érdeklődést és az együttérzést. Kulka János kollégái, barátai most egy emberként aggódnak és bíznak felépülésében, de most ők is türelemre és megértésre intik az érdeklődőket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.