Állapot

Az orvosok azért küzdenek, hogy Kulka János tudjon beszélni

Vízválasztó lehet a következő 24 óra Kulka János állapotában. A Katona József Színház Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésze kedd este kapott - sajtóhírek szerint - agyvérzést, ezért azonnal kórházba szállították és életmentő műtétet hajtottak végre rajta.

2016.04.14 10:07ma.hu

A Blikk azt írja, Kulka Jánosnak a beavatkozás után stabilizálódott az állapota, az orvosok azért küzdenek, hogy az 57 éves művész újra tudjon beszélni.

Kulka János nővére a Borsnak azt mondta: "arra kérünk mindenkit, hogy drukkoljon, hogy küldjön nagyon sok pozitív energiát a testvéremnek!"

FB Katona József Színház

Kollégái megdöbbentek, a Szomszédokban Kulka lányát, Mágenheim Julcsit játszó Ábel Anita (41) a Facebookon üzent: "Édes János! Veled vagyok..." Szintén a közösségi oldalon kértek nyugalmat a Pa-Dö-Dö együttes tagjai, Falusi Mariann (56) és Kulka korábbi élettársa, Lang Györgyi (58): "Kérünk mindenkit, csupa pozitív dologra gondoljon, illetve arra, milyen nagy ember, mert ez eljut hozzá."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.