Sztrók

Javul Kulka János állapota

Kulka János "az időablakon belül sikeres stroke ellátásban részesült, az elzáródott agyi érből sikerült a véralvadékot eltávolítani".

2016.04.18 13:29MTI
Fotó: Facebook

Kulka János színművész tünetei napról napra enyhülnek, állapota javul - olvasható az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet MTI-hez eljuttatott hétfői közleményében.

Mint írják, Kulka János "az időablakon belül sikeres stroke ellátásban részesült, az elzáródott agyi érből sikerült a véralvadékot eltávolítani".

Felidézik, hogy Kulka János az elmúlt héten, kedden este lett rosszul, a mentők késlekedés nélkül a kialakult idegrendszeri tünetek miatt a Honvéd Kórház Idegosztályára, majd a kezelés folytatása céljából az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet Intervenciós Neuroradiológiai Osztályára szállították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.