Sztrók

Kulka János állítólag megszólalt

Állítólag pár szót képes már kipréselni, egyelőre az "igen" és hasonló egyszerű szavak mennek neki.

2016.04.19 09:41ma.hu
Fotó: Facebook

Ellentmondóak a hírek Kulka János állapotáról. A Bors értesülései szerint azonban szombat este, öt nappal kórházba szállítása után végre megszólalt a színész.

Kulka János kérdésre válaszolva mindössze pár szót képes kipréselni, egyelőre az "igen" és hasonló egyszerű szavak mennek neki. Az orvosok szerint ez a javulás jele, ugyanakkor pontosan mutatja azt a tempót, ahogy az olyan betegségekből lehet felgyógyulni, amelyeket az Országos Idegtudományi Intézetben kezelnek. Vagyis Kulkának igen hosszú időre lesz szüksége ahhoz, hogy újra a régi legyen, úgy beszéljen, tanuljon és mozogjon, mint azelőtt. Azt azonban már tudja, mi történik vele, érzékeli a környezetét és tisztában van az állapotával is - írja a Bors.

Az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet hétfőn hivatalos közleményt adott ki a színművész állapotáról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.