Elhagyta

Paris Hilton nagyon hálás lehet egy lengyel tűzoltónak

A celebnek nagy mákja volt - van miért hálálkodnia a becsületes férfinak.

2015.09.05 10:06MTI
Facebook Paris Hilton

Lengyel tűzoltó bukkant rá Paris Hiltonnak a lódzi repülőtér egyik buszán elhagyott gyémántgyűrűjére, a becsületes megtaláló visszajuttatja az ékszert tulajdonosához.

Ewa Bienkowska, a repülőtér szóvivője szerint a 34 éves híresség pénteken vesztette el gyűrűjét, miközben távozott a lengyelországi városból egy divatvilággal kapcsolatos esemény után.

Az ékszerre két nappal később talált rá a busz padlóján a repülőtéren dolgozó tűzoltó.

A férfi először azt gondolta, hogy az ékszert az egyik légiutas-kísérő hagyhatta el, azonban senki sem jelentette, hogy elvesztett bármit.

Nem sokkal később, amikor látta a gyűrűt viselő Paris Hiltont a televízióban, kapcsolatba lépett a divatrendezvény szervezőivel az ékszer visszajuttatása végett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.