Veszteség

Tragédia: saját autója gázolta halálra Batmant

Vasárnap éjjel halt meg Leonard Robinson, aki Batmannek öltözve próbált boldog perceket vinni beteg amerikai gyerekek életébe.

2015.08.18 10:07ma.hu
Fotó: screenshot

Szokásához híven éppen beteg gyerekekhez készült Leonard Robinson egyedi festésű Lamborginijében, amikor vasárnap éjjel a kocsija váratlanul lerobbant a Maryland állambeli Hagerstown mellett. Kiszállt, hogy ellenőrizze a motort, azonban mivel a belső sávban volt, egy Toyota Camry sofőrje nem észlelte időben és belerohant a Batmobile-ba, ami halálra gázolta az 51 éves férfit .

Robinson először 2012-ben került az újságok címlapjára, miután egy rendőr megállította autóját, mert nem valódi rendszám volt rajta. Mivel éppen akkor is egy k órházba tartott, a rendőrök nagy meglepetésére teljes Batman-felszerelésében szállt ki.

A férfi menő vállalkozását adta el azért, hogy megkönnyítse a betegséggel küzdő gyerekek hétköznapjait. Külön élmény volt, mikor fia is csatlakozott hozzá, aki Robinnak öltözve kísérte el a kórházakba a marylandi Batmant.

Béke poraira.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.