Mégsem halott a szerelem?

Itt a keret, amelyen keresztül nézve élettel teli, spontán és szerethető a hétköznap, a város, a pillanat!

Budapest in Love: szerelmes főváros a mindennapi emberek tolmácsolásában - szenzációs videóval. Mert tele van a város szerelemmel!

2015.05.29 12:05ma.hu
Tudj meg még többet róla - KATT!

A szerelem halott! Sokat lehet hallani ezt az állítást az utóbbi időben. Rohanó élet, stresszes munka, gazdasági problémák. Futó, egyéjszakás kapcsolatok. Az embereknek nincs idejük megtalálni és megélni a szerelmet, amihez a kortárs filmek és sorozatok által vetített képek még jobban hozzájárulnak.

Vagy a szingliséget proponáló, vagy elképesztően életszerűtlen szerelmes történetekkel bombázzák a mindennapjainkat a tévében, moziban és az interneten.

Pedig a szerelem fontos, az volt a történelem hajnala óta és az ma is. A párkapcsolatoknak nem szexuális vagy gazdasági alapú együttéléseknek kell lenniük, hanem ennek a nagyszerű érzésnek a kivetülésének.

Viszont van egy jó hírünk! Nem halott a szerelem! Olyannyira nem, hogy a tökéletes videó is megszületett róla. Az ÉLETművészet Stúdió, a Dreamfactory Productionsszel és Kalmus Music-kal karöltve indította el februárban a "Budapest in Love" projektet melynek során a főváros utcáit végigjárva forgatták le klipjüket.

Tudj meg még többet róla - KATT!

A cél igazolni az elméletet: "A szerelem azon pillanatok összessége, amely fennállásának ideje alatt rendelkezésünkre áll azért, hogy igazoljuk a létét és átéljük a varázsát."

És a hazai projekt nem cukormázba borított történeteket ad elénk, milliókat kereső sztárok felvonultatásával, hanem az utcán sétáló, mindennapi halandók szemüvegén keresztül tolmácsolja két szív összetartozásának szépségét. Azokén, akik nem verik nagy dobra érzelmeiket, de abból, ahogy egymás kezét fogják, többet tanulhatunk a szerelemről, mint megannyi film végigbámulásából, vagy ezernyi történet elolvasásából.

Íme a BUDAPEST IN LOVE hivatalos videoklipje

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.