Megbánta a múltat a professzor

Végtelen szerelem? 40 év után keresi az elvesztett barátnőjét

Több mint 40 év telt el az a bizonyos románc óta, de a nyelvészprofesszor máig bánja, hogy egykor hagyta elmenni a repülővel a fiatal lányt. Most a videómegosztón próbál a nyomára bukkanni.

2014.12.30 22:00ma.hu

1971 óta nemcsak hogy nem látta, de tulajdonképp semmit nem tud róla, a nyugdíjas professzor most mégis a fejébe vette, hogy felkeresi egykori szerelmét. A fülig szerelmes nyelvész ehhez a legnagyobb videómegosztót hívta segítségül, azon keresztül tette közzé a felhívását, miszerint keresi Kate (Brigid) Morrist, akivel Edinburghben találkoztak 43 évvel ezelőtt. A pár mindkét tagja akkoriban a 20-as éveiben járt.

A professzor, aki JPL Pays felhasználónéven töltötte fel a videót, azt írja: "Amikor találkoztam veled, a Föld legboldogabb fickójává tettél. Gyakrabban kellett volna mondanom, hogy szeretlek. Nem kellett volna engednem, hogy felszállj arra a gépre, amivel villámgyorsan elmentél." A zenés videóban arra is emlékezteti a ma már nagymamakorú nőt, hogy a nagybátyja fodrászatában dolgozott akkoriban, és volt egy Mary nevű lánytestvére. Ismeretségük alatt Kate meglátogatta a professzort a közép-franciaországi Clermont-Ferrandban.

Fotó: YouTube

Kapcsolatuk akkor ért véget, amikor a férfit a munkája Spanyolországba, majd utána Németországba szólította, Kate pedig Aberdeenbe költözött. A Loch Lomond dallama közben megjelenő üzenetekből kiderül, mennyire sajnálja, hogy el kellett hagyniuk egymást és hogyan sodorták távol őket egymástól "a körülmények". A megjeleő fotók mindegyike azokból az időkből származik, amikor még egymással randevúztak, mostani képet azonban a férfi nem tett fel magáról - csupán annyit írt, hogy "már jó ideje nem így nézek ki".

A férfi csupán attól fél, hogy magára haragítja egykori barátnőjét, hisz fogalma sincs, vajon férjhez ment-e, és ha igen, ki tudja, mit szól a romantikus megkereséshez...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.