Túl hideg volt a romantikához

Eltörölték a Valentin-napot!

Alighanem férfiak ezrei lélegeztek fel megkönnyebbülten, amikor elolvasták a Facebookon közzétett hivatalos rendőrségi határozatot, miszerint a hideg miatt eltörlik a Valentin-napot. Persze a dolog ennél egy kicsit bonyolultabb.

2014.02.14 18:29ma.hu

Úgy döntött a Georgia állam északkeleti részén beosztását teljesítő seriff, hogy a rossz időjárásra tekintettel eltörli a Valentin-napot, és felmenti a férfiakat attól, hogy mindenféle romantikus ajándékkal kelljen meglepniük az erre áhítozó barátnőjüket. Scott Berry azután tette közzé a Facebookon a bejelentését, hogy két napja jeges vihar csapott le az államra.

A bejegyzés sokakból lelkes tetszésnyilvánítást váltott ki, sőt, több mint 1500-an tovább is osztották azt, ám voltak, akik felháborítónak tartották a döntést - köztük férfiak is. Ők azzal magyarázták a rosszallásukat, miközben tiltakozásukat fejezték ki, hogy "a hó északon nem nagy ügy" - adta hírül a News13 című amerikai hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.