"Szeressük egymást, gyerekek!"

Ismét lesz Valentin-napi páros teniszverseny

Már tizenhatodik alkalommal rendezik meg a Valentin-napi páros teniszversenyt február 15-én, a Tabáni Tenisz Centerben.

2014.02.07 14:45MTI

A "Szeressük egymást, gyerekek!" mottóval meghirdetett esemény jövő szombaton 9 órakor kezdődik, s a hagyományoknak megfelelően ismét a politikusok, az újságírók, a sztármenedzserek válogatottja, valamint a művészek és a sportolók vegyes csapata méri össze tenisztudását.

A címvédő politikusok együttesében most is egyaránt helyet kapnak a kormánypártok és ellenzék képviselői. Ütőt ragad például Pintér Sándor belügyminiszter, Stumpf István alkotmánybíró, Fazakas Szabolcs volt európai parlamenti képviselő, s a hagyományoknak megfelelően az ő csapatukat erősíti Temesvári Andrea, a Roland Garros egykori páros bajnoka is.

A nyolc-nyolc párból álló csapatokban pályára lép még többek között Balogh Gábor olimpiai ezüstérmes öttusázó, miniszterelnöki főtanácsadó, Szabó Bence, a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára, Nébald György, a Bp. Honvéd közelmúltban megválasztott társadalmi elnöke, mindketten kétszeres olimpiai bajnok kardvívók, továbbá Hajas László mesterfodrász.

A versenyt eddig legtöbbször - tízszer - az újságírók válogatottja nyerte meg. A torna fővédnöke idén is György István, városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettes, a versenyigazgatói posztot pedig Markovits László, a Vasas elnöke tölti majd be.

A rendezvény háziasszonya Konkoly Ági, a Miss Universe Hungary 2012 győztese lesz. A torna idén is karitatív jellegű, a szervezők a bevételből az Afrikai Magyar Egyesületet támogatják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.