Mesés ajándékot adott az ünnepelt

Gájer Bálint megadta a módját a romantikának + FOTÓK

Bár neki volt névnapja, mégis Gájer Bálint adta az ajándékot a kedvesének néhány napja, amikor a szerelmesek ünnepén egy romantikus üdüléssel lepte meg a szépségkirálynőt.

Romantika, ahogy csak Gájer Bálint tudja... képgaléria

2014.02.20 15:10ma.hu

Triplán örömteli volt az elmúlt hétvége Gájer Bálint és kedvese számára: nemcsak a szerelmesek ünnepét ülték meg, ahogyan azt az ország rengeteg párja tette, hanem a magyar Michael Bublénak is nevezett énekes névnapját, ráadásul az énekes és párja épp fél éve kezdtek járni, így még egy apropója volt annak, hogy Bálint meg sem állt Ötvös Brigitta szépségkirálynővel az ország talán legromantikusabb szállodájáig. Az már csak hab volt a tortán, hogy sikerült az egerszalóki kiruccanást összehozni, mert az énekesnek egymást érik a fellépései, és most még A Dal című eurovíziós válogatóra is készülnie kellett, közben pedig Brigitta sem unatkozik, mert fotózásról fotózásra rohan.

Így aztán tényleg nagy szerencsének tartják, hogy néhány napra ki tudtak kapcsolni. "Mindig nagyon fontos volt a számomra, hogy odafigyeljek a kedvesemre. Régi vágású úriembernek tartom magam, ezért gyakran állítok haza virággal vagy csokival, és amikor csak tehetem, elviszem pár napra kikapcsolódni Brigit" - mesélte Bálint, aki nem véletlenül énekel az eurovíziós versenydalában is az elszalasztott pillanatokról.

Fotó: FényPont Média (A galériához KATT a képre!)

"Egy igazi, királynőhöz méltó ajándékkal leptem meg Bálint nap alkalmából Brigit" - folytatja az énekes. "A kelet csodáit idéző hotel igazi mesés helyszínt biztosított a romantikázáshoz. Bár sosem jártam Marokkóban, tudtam, hogy ez a világ rögtön tetszeni fog a kedvesemnek, mert gyermekkorában Jázmin hercegnő az Aladdinból volt a kedvenc mesefigurája. Most meg már szinte pontosan úgy néz ki ő is" - mosolygott szerelmesen a sztár, aki maga is sok női szívet megdobogtat, de csak egynek viszonozza az érzéseket.

A páros a romantika jegyében kipróbálta a páros massai fürdőt, és a híres mentateát is megkóstolták, mielőtt elnyújtóztak a rózsaszirmokkal borított nagy kádban, aminek a hangulatát füstölő és epres pezsgő tette tökéletessé. "Bálint nagyon aranyos volt, még a kedvencemmel, kis csokigolyókkal is készült" - vette át a szót a Miss International Hungary 2013-as győztese. Ez utóbbi annyira levette a lábáról, hogy még a szaunába is követte szerelmét, pedig mint mondja, nem bírja a nagy meleget.

Bálint viszont annál jobban, ezért mindegy, hogy sótéglás, infra, finn vagy aromaterápiás, jöhet neki bármi, és a húzósabb időszakok vagy kimerítő fellépések után mindig szívesen vonul el egy kis forró méregtelenítésre - no meg olyankor jönnek neki az igazán jó ötletek. Most viszont ötletelés helyett csakis egymásra figyeltek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.