Britney Spears orvostól orvosig rohangál!

Borzalmas! Bizonyosság vált, hogy a sztár gyermeke fogyatékos!

Mindössze három hónapja tűnt fel először, hogy Britney fia nem úgy viselkedik, mint egy átlagos kisgyerek, mostanra azonban bizonyosság vált, hogy a gyermek fogyatékos.

Édesek! Britney és kisfiai együtt! képgaléria

2008.09.23 17:40ma.hu
Britney és fia!

Az orvosok véleménye szerint Britney Spears kisebbik fia, Jayden James fogyatékos. Ezt abból következtették ki, hogy a kétéves fiú mindenre hisztizve reagál, sőt magába is fordult - családi hátterét ismerve ezen egyáltalán nem lehet csodálkozni. 

Spears hetek óta orvostól orvosig rohangál, hogy végre kiderüljön, mi a baja fiának. Fogalma sincs, miért változott meg a régebben mosolygós, nyugodt gyermeke.

Jayden James

Az orvosok egyöntetű véleménye szerint Jayden Jamesnek mentális problémái vannak. Britney miután értesült erről, úgy határozott, hogy visszafogott, botrányoktól mentes életet próbál élni, és bízik fia gyógyulásában. 

Talán a szeretet segíthet?

 A mostanában valóban jobb útra térő énekesnőnek  nem tetszik az, hogy még ki sem derült pontosan, mi a baja a fiának, máris rengeteg gyógyszert kell szednie.
 
Britney nem híve a  gyógyszereknek, pláne ha gyermekeiről van szó, úgy érzi, van más megoldás is!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.