Katie Holmes már megint borzalmasan fest!

Na ne! Tom Cruise neje ezt komolyan gondolja?

Döbbenet! Hibát hibára halmoz Katie Holmes mármint ami az öltözködést illeti! Számtalan szörnyű ruhadarabot, öltözéket és stílushibát mutattunk már be a sztárról! Íme egy újabb slampos ruha!

Borzalmas ruhák! Nézze meg Katie egyre romló stílusát! képgaléria

2008.09.18 17:20ma.hu
Juj! A sztár legutóbbi melléfogása!

A Batman: Kezdődik sztárja régebben figyelt arra, hogy elegáns és ápolt legyen! Vajon az anyaság tette tönkre az ízlését? 

Vagy csak fontosabb lett neki lány, Suri öltöztetése és már saját magára nem marad ideje?

Mint korábban írtuk állítólag Katiet maga a divatdiktátor Victoria Beckham vette kezelésbe Tom Cruise kérésére - no igen, azon lehet vitatkozni, mennyire ízléses olykor maga Mrs. Beckham is... 

Katie, Tom és a kis Suri-t illetően ma sem csitulnak a pletykák, miszerint irányítja a feleségét, és azon túl, hogy megszabja, hogyan nézzen ki, a szabadideje eltöltésébe is igencsak beleszól...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.