Negyedszázada kapta a sztár első szerepét

Képek - Tom Cruise önmagát dicsőíti!

Huszonöt éves pályafutása alkalmából Tom Cruise létrehozott egy honlapot, amin saját magát dicsőíti.

Tom Cruise a családjával képgaléria

2008.09.11 16:00rtlbulvar.hu
Az ifjú Cruise és volt neje, Nicole Kidman

Tom Cruise idén negyedszázada kapta első filmszerepét, méghozzá a Kockázatos üzletben (Risky Business).

A jubileum alkalmából már jó néhány műsorban köszöntötték a sztárt, többek között Oprah Winfrey is meghívta a show-jába.

Ez azonban nem volt elég Mr. Cruise-nak: saját honlapot hozott létre, amin önmagáról áradozik. Már a kezdőkép is enyhén komikus, tekintve, hogy nem egy rajongó, hanem maga a színész üzemelteti a weblapot.

Tom ugyanis egy kicsit távolba meredős, kicsit szupersztáros, kicsit öntömjénező fotóval indít, de a galéria képei is hasonló tematikára épülnek.

Amint azt a bevezető szövegben leírja, alig hiszi, hogy már 25 éve van a pályán.

Tom, Katie Holmes és lányuk, Suri

- Nektek hoztam létre ezt a honlapot. Szeretném megköszönni, hogy elkísértetek ezen a csodálatos utazáson, és remélem, hogy a jövőben is velem tartotok - olvasható a főoldalon.

- Imádom a filmeket. Imádok filmeket készíteni. Imádom nézni őket. Imádok beülni egy moziba popcornnal és szódával a kezemben, és szabadnak érezni magam a vászon előtt. Már gyerekként is erről álmodtam - így folytatódik a kissé közhelyes szónoklat.

A tomcruise.com látogatói egy videóösszeállítást is megtekinthetnek Katie Holmes hites urának eddigi filmjeiből, amelyekben Tom egytől egyig a tipikus amerikai hős prototípusát formálta meg.

Ezen kívül elolvashatják a sztár életrajzát vagy betekintést nyerhetnek életének legújabb történéseibe is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.