Fájdalomdíjat követelnek a színésztől!

Fizethet! Tom Cruise sérülést okozott a statisztáknak!

Bajban van Tom Cruise. A kisfiús mosolyú színészt 20 millió fonttal megrövídítenék a Valkűr című film statisztái, akik sérüléseket szenvedtek a forgatás során.

Képek: Ünnepelt a Cruise házaspár! képgaléria

2008.08.26 10:45ma.hu
Rosszul áll a szénája

A mostani eset sem bitonyíthatja jobban, hogy apró figyelmetlenségből mekkora anyagi kár keletezhet, mármint a bíróságon. Tom Cruise cégének vagyona megrövidülhet egy apró tévedés miatt. A baleset tavaly történt, Berlinben, 11-en sérültek meg, mikor az egyik teherautó oldala megadta magát, lenyílt és a rajta ülők lezuhantak. Habár az érintettekből csupán egy embernek kellett benn maradnia a kórházban, az ügy mégsem múlt el nyom nélkül - írja a Mellesleg. 

A sértett statiszták 6 millió fontnak megfelelő fájdalomdíjat követelnek a második világháborús alkotást jegyző, Tom Cruise résztulajdonában lévő United Artists-tól. Erre még több mint tíz milliónyi követelés jön rá egyéb jogcímeken, összesen akár 20 millió fontot húzhatnak ki a vállalat kasszájából, ami forintban súlyos milliárdokra is rúghat ha pert nyernek a kisebb sérüléseket szevedett statiszták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.