Hollywood: durvulnak a vígjátékok!

Tom Cruise kocsis módjára káromkodik

Tom Cruise úgy káromkodik a Trópusi viharban, mint egy kocsis, és szemmel láthatóan nagyon élvezi. Ez is azt bizonyítja, hogy változik a trend Hollywoodban.

2008.08.23 09:44UIP

Korábban azért pedáloztak a stúdiófőnökök, hogy minél alacsonyabb korhatáros besorolást kapjanak a filmek, de ma már nem bánják, ha a produkció gyerekeknek nem ajánlott. A közönség ugyanis vevő a szexre meg a káromkodásra, az erőszak pedig mindig is kapós árucikk volt. – Tom lubickolt a szerepében – meséli Ben Stiller, a Trópusi vihar rendezője, egyben főszereplője

. – Látszott rajta, boldog, hogy nem kell lakatot tenni a szájára, ösztönösen hozta a figurát. Tom Cruise egyébként alig felismerhető a filmben: kopasz, elhízott stúdiófőnököt alakít, aki folyton dührohamot kap. Maga a Trópusi vihar arról szól, hogy beképzelt hollywoodi sztárok Ázsiába mennek háborús filmet forgatni, ám a dzsungel mélyén valódi csetepaté közepébe csöppennek. (Tropic Thunder – hazai bemutató: 2008. szeptember 4.)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.