Exe pikáns dolgokat mesélt a modellről!

Képek - A wc-ben szexelt: Kate Moss-t kidobták az áruházból

Durva - Úgy tűnik, nem volt más szórakozása Pete Doherty-nek a börtönben, ezért kiteregette exbarátnője, Kate Moss titkait...

Kate Moss imádja mutogatni magát! képgaléria

2008.08.12 10:25ma.hu

A csinos modell hosszú hónapokat töltött együtt a drogügyeiről elhíresült zenésszel, Pete Doherty-vel - Nagy szerelem lehetett, ugyanis alig tudta elengedni az egyre rosszabb hírű férfit.

Doherty börtönbe is került, Wormwood Scrubs-ba, ahol azonban, úgy tűnik, nem unatkozott. Megegyezett a cellatársával, hogy az könyvet írhat róla, erről még szerződés is született!

Kate Moss rajongott Pete-ért

Pete persze kiteregette magánéletének titkait, elsősorban a Kate Moss-szal folytatott viszonyáról, miként a leendő mű címe is az lenne: Kate on a Plate (Kate a tányéron) - mesélte el a Daily Star-nak Tony Sansom, aki együtt ült Doherty-vel.

Kiderült: a modell exe nem tett lakatot a szájára. Pete részletesen elmesélte, hogy Kate Moss-t nimfomániásnak tartja.

Egy alkalommal az egyik áruházban jött rá a szükség, és a wc-ben estek egymásnak Doherty-vel. Észrevették őket, és kidobták az áruházból!

Pete azt is elárulta, hogy ő többször szeretett volna szakítani Kate-tel, mert nem bírta a tempót, amit a modell diktált...

Tony Sansom egyébként a zenész mondókáját hallgatva arra jutott, hogy valóban szerette Doherty Kate-et, de nem futott utána - és éppen emiatt ragaszkodott hozzá a modell. Moss állítólag rajongott Pete-ért, ezért tért vissza hozzá többször is...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.