Tervező lenne a példátlan modell!

A márka neve: Kate Moss

Sokan eddig sem értették, mit keres a modellszakmában. Fanyar ábrázatához ugyanis mindössze 168 centiméter párosul, amivel egy átlagos lány sosem kerülhetne be a topmodellek világába. Most talán ő is felfogta, hogy 34 évesen már nem sok babér terem neki a divat világában, főleg sorozatos drogbotrányai után.

Szexi képek a korosodó modellről! képgaléria

2008.07.22 15:45rtlbulvar.hu

Nemrég egy interjúban el is szólta magát a szőkeség: azt nyilatkozta, hogy szívesen kipróbálná magát tervezőként. Kétség sem fér ahhoz, hogy a sztár már évek óta divatdiktátorhoz illő merészséggel öltözködik, hajmeresztő ötleteit pedig rengeteg rajongó igyekszik lemásolni – több-kevesebb sikerrel. 

Ha ezt a tényt vesszük alapul, nem féltjük Kate-et, aki ráadásul a modellévek alatt rengeteg befolyásos barátot talált magának. Rájuk is bátran számíthat, ha tényleg tervezésre adja a fejét. – Saját márkát piacra dobni…na ez az, amire szükségem van. Nem csak a modellkedés létezik a világon. Annyi más klassz szakma van még – nyilatkozta pár napja sokat sejtetően.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.