Suszter lett a bájos sztár!

Fotók: Paris Hiltont most már lábon is hordhatjuk

Lábbeliket még nem dobott piacra a csinos szállodaörökösnő, de egyszer ennek a pillanatnak is el kellett jönnie.

Nézze meg Paris Hilton cipőkollekcióját! képgaléria

2008.08.03 09:17rtlbulvar.hu

Az unatkozó szállodalánc-örökösnő, Paris Hilton mindig töri valamin a fejecskéjét. Tervezett már ruhákat, adott ki lemezt, parfümöket, még pornóvideót is.

Sokat kellett tehát agyalnia, hogy ezúttal valami újdonsággal kápráztassa el a nagyérdeműt. És egyszer csak bevillant neki az ötlet: cipőket fog tervezni.

Paris a cipőkön túl ma már családot is tervez...

Az álomból pár napja valóság lett. Paris július 29-én mutatta be első (de egészen biztosan nem utolsó) saját (?) tervezésű cipőkollekcióját. Amikor arról kérdezték, mi a közös a lábbelikben, így válaszolt:

- Az összes csajos darabnak készült, egy csipetnyi rock and roll-lal fűszerezve.

A Hilton lány szerint az a legnagyobb előnye a daraboknak, hogy mindennel kombinálhatók.

Akár egy csodás ruhával veszed fel őket, akár a kedvenc csőfarmereddel, ezek mindegyikhez illenek. Persze a kényelem sem volt utolsó szempont a tervezéskor. Ezekben bátran partizhatsz hajnalig, kibírják – szónokolta a testhez álló szöveget Paris.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.