A botrányhősnő anya lesz?!

Árulkodó fotók: Hoppá - Paris Hilton terhes?

Csak nem összejött? - A botrányos életviteléről híres Paris Hilton mostanság mintha kissé megnyugodott volna, ami kiegyensúlyozott kapcsolatának is köszönhető. De máris terhes lenne?

Mit rejt a ruha? - Paris Hilton gyereket vár? képgaléria

2008.06.06 10:05ma.hu

Érdekes fotók jelentek meg a minap Paris Hiltonról és kedveséről, Benji Madden zenészről.

A csinos szállodaörökösnőt, aki mostanság szinte mindenhová elkíséri szerelmét - ilyen se gyakran fordult elő nála korábban...-, fényes, kissé bő zöld ruhában kapták lencsevégre. Mintha a hasa domborodna alatta....

Vajon mit rejt a bő ruha?

Paris szemmel láthatóan nagyon boldog, és külsejét illetően is felülmúlja önmagát - Vajon tényleg egy baba érkezésének köszönhető az a titokzatos mosoly...?

A kérdés már csak azért is érdekes, hiszen a Hilton-lány nemrég nyíltan beszélt arról, hogy úgy érzi Benji Madden az Igazi számára, és hamarosan szeretne egy kisbabát!

Amikor kedvese Prágában, majd Budapesten is koncertezett zenekarával, Paris mindkét helyre vele ment, és nem rejtette véka alá, hogy a gyermekáldáson is "dolgozni fognak".

Sőt, azt tervezte, hogy ha ezen két város egyikében fogan meg közös babájuk, a Prague vagy Budapest nevet adná neki! Lehet, hogy valóban készülhetünk egy újabb sztárbabára?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.