Itt járt a botrányhősnő!

Exkluzív képek! Paris Hilton titokban Budapesten járt

Hétfőn délután titokban Magyarországra érkezett a világ leghíresebb milliárdos botrányhőse - A 27 éves szexbomba új barátját, Benji Maddent, a Good Charlotte nevű együttes tagját kísérte el.

Paris titokban Budapesten járt - Képek! képgaléria

2008.04.01 13:39netbulvar.hu - MTI - Fotó: Nagy Sándor - ma.hu

Hétfőn délután titokban Magyarországra érkezett a világ leghíresebb milliárdos botrányhőse. A 27 éves szexbomba új barátját, Benji Maddent, a Good Charlotte nevű együttes tagját kísérte el, aki este a Petőfi Csarnokban adott koncertet együttesével - itt sikerült lencsevégre kapni a hotelörökösnőt.

Paris Hilton Csehországból érkezett nem mindennapos biztonsági intézkedések közepette. Prágában kisebb baleset is érte. Újságírók elől menekülve megbotlott, elesett és könnyebben megsértette az arcát a történelmi Óvárosban.

Paris jól elesett Prágában - Fotó: egotastic.com

A Nova kereskedelmi televízió szerint Paris Hilton nagy meglepetésre a zenekar többi tagjával együtt autóbuszon tette meg az utat a németországi Kölnből Prágába. Sikerült így elkerülnie azt a több tucatnyi újságírót, akik a Ruzyne nemzetközi repülőtéren várták a szőke sztárt.

A 27 éves Paris Hilton és a két évvel fiatalabb Banji Madden vasárnap délután sétálni indultak a prágai Óvárosba, ahol megtekintették az Orlojt, a híres toronyórát, majd egy közeli luxusvendéglőben megebédeltek. Ott fedezték fel őket újra az újságírók, akik elől Paris és Benji a női vécébe zárkóztak be.

Amikor egy mellékkijáraton megpróbáltak elmenekülni a fotóriporterek elől, Paris Hilton megbotlott, elesett és könnyebben megsértette az arcát. Az incidens után a két sztár taxiba ült és a Kongresszusi Központba hajtott, ahol a Holiday Inn szállodában volt lakosztályuk. A hírességek csak egy éjszakát töltöttek a Moldva-parti cseh metropolisban, a Good Charlotte zenekart ugyanis hétfőn már Budapestre várták koncertezni.

A szőke sztár, aki színészi és énekesi képességeivel eddig nem igen aratott sikert, a német Bild című bulvárlap szerint barátainak elárulta: Azért kíséri el barátját a Good Charlotte egész turnéjára, hogy teherbe essen, mert gyermeket szeretne Benji Maddentől.

Ha ez beválik, akkor a gyereket állítólag arról a városról fogja elnevezni, amelyben nemzették. Így aztán az sem kizárt, hogy a gyermek neve Prague vagy Budapest lesz...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.