Féktelen Paris!

Paris Hilton barátja elgázolt egy paparazzit! - képek az örökösnőről

A múlt hét fáradalmait szokás szerint egy kis bulizással próbálta meg kiheverni Paris és barátja, Benji Madden. Ám az önfeledt klublátogatás vége nem teljesen úgy alakult, ahogy tervezték.

Képekben: Parist eljegyezte Benji képgaléria

2008.04.28 11:50netbulvar.hu

Útközben ugyanis egész egyszerűen elütöttek egy fotóst, aki a bár előtt próbálta őket lencsevégre kapni. A gitáros nemes egyszerűséggel áthajtott a paparazzó lábán, majd a gázra lépett. 

Hiába kiabált utánuk a több tucat szemtanú, a közfelháborodás sem tartotta a helyszínen a sztárpárt. A lesifotós elmesélte, akkora volt a tömeg a szórakozóhely előtti úton, hogy Benji a járda felé húzta a kormányt, hogy helyet csináljon magának. Ám az áldozat lába pont a spontán útvonal kellős közepén volt, így Madden átment a lábfején. 

A fényképész persze azonnal jelezte egy megrázó halálsikollyal, hogy elég nagy fájdalmakat élt át. Ám Paris szerelme csak kinézett, majd elhajtott. Az eset az örökösnőt sem zavarta meg túlzottan, hisz nyugodtan telefonálgatott, amíg valaki az autójuk alatt feküdt. A fotóst mentővel vitték kórházba, és valószínűleg eltört néhány csontja is. Bár biztosat még nem lehet tudni, mivel a rendőrség hírzárlatot rendelt el. 

Nem ez az első alakalom, hogy munka közben valamelyik paparazzi áldozatául esett egy sztárnak. Tavaly Britney érzett ellenállhatatlan késztetést, hogy kocsijával, vagy éppen esernyőjével tegyen kárt a róla képet készítőkben. De Parisnek is volt már alkalma a bíróságon felelni azért, hogy felkent a motorházára egy fotóst.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.