A botrányhősnő megtalálta az igazit?

Képek: Hoppá - A párja családot tervez Paris Hiltonnal!

Úgy látszik, valóban nem keresgélt rossz helyen Paris Hilton, amikor legjobb barátnője kedvesének a bátyja mellett döntött...

Mit rejt a ruha? - Paris Hilton gyereket vár? képgaléria

2008.06.18 15:20ma.hu
A boldog pár

Felhőtlenül boldog Paris Hilton - A szemrevaló hotelörökösnő, akinek korábban főként botrányaitól volt hangos a sajtó, nemcsak lenyugodott, de nagyon úgy néz ki, megtalálta az Igazit is!

A kitartó lovag Benji Madden, a Good Charlotte zenekar frontembere, aki immár jó pár hónapja igazi társa Paris-nek. Mielőtt összekerültek, a szállodaörökösnőnek már megfordult a fejében, mi lenne, ha Benjivel alkotnának egy párt.

Mégpedig azért, mert legjobb barátnője, Nicole Ritchie Madden öccséhez, Joel-hez ment feleségül. Szerelmük most is töretlen, és immár egy féléves kislány, Harlow boldog szülei.

Nem nyúlt tehát nagyon mellé Miss Hilton, amikor tényleg Benji mellett horgonyzott le. Ezt alátámasztja, hogy a minap Ryan Seacrest show-jában a zenész rajongva beszélt milliárdos kedveséről, nem titkolta, mennyire jól érzi magát Paris-szel.

A magánéletüket firtató kérdésekre is készségesen felelt - Elárulta, sosem érezte még magát olyan boldognak, mint most, a Hilton lánnyal!

Paris végre igazán szerelmes?

"Paris legjobb barátom is - jelentette ki. - Minden remekül működik közöttünk, úgy érzem, semmire semmi gondom! Ha megtalálod azt az embert, akivel ilyen szerelemben élhetsz, az igazi csoda" - mondta.

Benji Madden nagyon pozitívan nyilatkozott akkor is, amikor a családalapításról kérdezték. Sejtelemesen azt mondta, ha az ember boldognak érzi magát egy kapcsolatban, már akármiben gondolkodhat.

Erre különösen felkaphatták a fejüket Paris rajongói, hiszen a párja kijelentése arra is utal, hogy egyáltalán nem lenne ellene, ha a hotelörökösnő gyermeket szülne neki.

Mostanság egyébként az a hír járja, hogy Paris Hilton máris terhes. A csinos szállodaörökösnőről ugyanis olyan fotók láttak nemrég napvilágot, melyen igen gyanúsan domborodik a sztár pocakja a gyönyörű, mélyzöld kisestélyi alatt.

Ráadásul, nemrég jelentette ki, hogy ha elkíséri szerelmét európai koncert-körútjára, lehet, már a bébin is "dolgozni fognak..."

Paris még azt is a fejébe vette, hogy ha gyermekük Prágában vagy Budapesten fogan, az adott város nevét fogja viselni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.