Esze ágában sincs megállapodni a sztárnak

George Clooneyt kirúgta a barátnője: nem akar gyereket

Két év együttjárás után Stacy Keibler ajtót mutatott Hollywood egyik legkeresettebb agglegényének, George Clooneynak, miután kiderült, hogy továbbra sem hajlandó feladni a függetlenségét.

George Clooney és Stacy Keibler képgaléria

2013.07.09 09:52ma.hu

Az első pletykák már tavaly ősszel felröppentek, de teljes bizonyossággal csak most igazolódott be, hogy George Clooney és az egykori női pankrátor, Stacy Keibler már nem egy pár. A sármos hollywoodi agglegény ugyanis Stacy minden igyekezete ellenére továbbra is szeretné megtartani eme státuszát, esze ágában nincs megállapodni és családot alapítani, miközben barátnője 33 évesen már igencsak készen állna erre. Ezért ahogy azt már sejteni lehetett, útjaik csendesen elváltak.

George Clooney és Stacy Keibler a 2012-es Oscar gálán (Fotó: MTI - A galériához KATT a képre!)

Az első aggasztó jelek már múlt szeptemberben látszódtak, akkor a The Sun című lap írta meg néhány közeli barátra hivatkozva, hogy Stacy kiadta az útját az 52 évesen is kelendő szívtiprónak. A hírt azonban az érintettek egyáltalán nem kommentálták és egy ideig még fel-felbukkantak együtt a nyilvános eseményeken, így hát a pletyka apránként elült. De nem teljesen, főleg miután olyan a pár kulcsfontosságú eseményeken nem mutatkozott együtt, mint az Oscar-gála vagy egyéb jelentős filmes gálák.

Az utolsó árulkodó jelet a múlt héten hintették a sajtó és a rajongók elé: miközben Clooney az olasz Comói-tónál hajókázott a barátaival, Stacy a kaliforniai Malibun pihente ki a fáradalmakat. Mostanra tehát már teljes bizonyossággal jelenthetjük ki: az álompár végérvényesen különvált, az okok közt pedig immár több amerikai bulvárlap is a családalapítás körüli ellentétet nevezte meg.

Clooney évekkel ezelőtt már egy rövid ideig élt házasságban a most 54 éves Talia Balsam színésznővel, de az alig két éves időszak után megfogadta, soha többé nem járul anyakönyvvezető elé. A barátnőket azonban nem zárta ki az életéből, olyan hírességek tűntek fel mellette az elmúlt néhány évben, mint Renée Zellweger és Kelly Preston színésznők, Lisa Snowden brit modell, valamint Elisabetta Canalis, a modellből lett olasz tévésztár, vele 2011 végén szakított Clooney, nem sokkal azelőtt, hogy összejött Stacyvel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.