Visszatérhetnek még valaha a Földre?

Durván elszállt Sandra Bullock és George Clooney

Októberben kerül a mozikba az az űrkatasztrófafilm, amelynek két főszerepét Sandra Bullock és George Clooney játssza. Vajon visszatérhetnek-e valaha a gravitáció vonzásába?

2013.05.10 15:29ma.hu / MTI
Sandra Bullock (Fotó: MTI)

Sandra Bullock és George Clooney úgy elszálltak, hogy meg sem álltak egészen az űrig, onnan viszont kétséges, vissza tudnak-e térni valaha a Földre. Persze a hollywoodi forgatókönyveket ismerve minden bizonnyal sikerrel végződik a kalandjuk, de addig számíthatunk néhány rázós helyzetre.

A mexikói Alfonso Cuarón rendezésében készült Gravitáció (Gravity) című filmet októbertől játsszák a mozikban, az űrkatasztrófát pedig eddig sosem látott módon élhetjük át: a filmet 3D-ben forgatták és mutatják be a közönségnek. A történet szerint a két asztronauta egy űrállomáson teljesít szolgálatot, ám a bázis megsérül és ők kikerülnek az űrbe, ahol tehetetlenül sodródnak.

A produkciót, melynek forgatókönyvét a rendező a fiával együtt írta, a Warner Bros. stúdiójában forgatták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.