Egyenruhát ölt az egykori beépített szépség

Megint beépítik Sandra Bullockot: újra hekusbőrbe bújik

A Beépített szépség-filmek sztárja, Sandra Bullock újra egyenruhába bújik, igaz, ezúttal nem titkolja valódi hivatását, de a rekeszizmokat most sem fogja kímélni.

2012.05.23 14:29ma.hu

Címe még nincs, a forgatókönyv és a sztori pedig egyelőre titkos, de az már biztos, hogy Sandra Bullock fogja játszani az egyik zsarut a most készülő új vígjátékban, míg partnere Melissa McCarthy lesz. Sőt, azt is tudni lehet, hogy a filmet rendezőként az a Paul Feig jegyzi, aki a Koszorúslányok című vígjátékkal egyszer már bizonyította képességeit, sőt, az akkor vele dolgozó McCarthyt Oscar-díjra is jelölték.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Bullock a Beépített szépséghez hasonlóan most is az FBI-t képviseli, míg társa bostoni rendőrként áll kamera elé Katie Dippod forgatókönyve alapján.

Ami a rendezőt illeti, a forgatás végeztével sem dőlhet hátra elégedetten a székében, mert máris tervbe vette az Életrevalók című francia vígjáték amerikai változatának elkészítését. A balesetben megbénult dúsgazdag arisztokrata és börtönből szabadult ápolója közti különös kapcsolatot bemutató eredeti film óriási sikert ért el a francia mozikban.

Még több hír Sandra Bullockról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.