Győzelemesélyes egy tehetségkutatóban

Az Attraction után most Karsai Zitán a világ szeme - videó!

Noha nem brit, hanem német tehetségkutatóban próbál szerencsét a táncos, a Flashdance-szel sok mindenkit levett a lábáról.

2013.06.28 17:19ma.hu

Karsai Zita neve nem ismeretlen legtöbbünk számára, azon túl, hogy férjhez ment, majd elvált, voltak pucér fotói és Dubajban is sokat járt, leginkább a Megatáncban mutatta meg kifinomult mozgáskultúráját. Mivel már egy ideje Németországban él, nem meglepő hát, hogy egy ottani tehetségkutató showműsorba jelentkezett.

A népszerű Pro7 csatorna Got to Dance című műsorában kapott bemutatkozási lehetőséget, amelyben a világhírű Flashdance-táncot lejtette a háromtagú zsűri előtt. A bírák között találhatjuk az egykori Take That-es Howard Donaldot is.

Nézze meg Zita hogy áll a mezőnyben! >>>

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.