Kettős életet él a táncosnő

Videó: Karsai Zita otthagyta a férjét!

Nemcsak egyszerűen megunta Dubajt, hanem egyenesen már feszélyezte az ott lévő kirakatvilág Karsai Zitát, ezért úgy döntött, hazaköltözik. Férje azonban az arab országban maradt.

2011.07.26 10:34ma.hu

A legtöbb magyar számára Dubai a szépséget, a gazdagságot és a csillogó luxust testesíti meg, ám ha tartósan kell ott élni, a máz apránként leválik és kiderül, valójában nincs a felszín alatt semmi valódi: minden csak kirakat. Ez különösen nagy gond akkor, ha az ember alapvetően annyira pörgős természetű, mint a híres táncosnő, Karsai Zita, ő már egyenesen ingerszegénynek tartotta a fiatal keleti államot.

A sztár két évvel ezelőtt költözött ki ex-olimpikon férjével, Margl Tamással együtt, aki akkor futballedzőként kapott megbízást a világ talán leggazdagabb városában. Zita csak úgy tarthatott vele, ha összeházasodnak, mert bár a nyugati kultúra uralja a várost, mégiscsak muszlim területről van szó, ahol bizonyos kérdésekben nem lehet szó engedményekről.

Amikor tavasszal néhány hétre Zita hazalátogatott és találkozott a rokonaival és a legkedvesebb barátaival, még nem gondolta, hogy nem sokkal a visszautazás után újra Magyarországra repül, ráadásul ezúttal végleg, mert eredetileg úgy tervezte, hogy kivárják Tamás szerződésének lejártát.

Azt viszont már akkor kijelentette, hogy még mindig nem tudta megszokni az ottani életet és egyetlen percig sem merült fel, hogy végleg ott telepedjenek le. Az RTL Klub Fél kettő című műsorában azonban most a lány elmondta, határozottan rosszul érezte magát az utóbbi hetekben, ezért közös megegyezéssel úgy döntöttek, a 2012. májusig hátralévő időben "kettős életet" fog élni. Még azzal együtt is vállalta ezt, hogy tudja, nem látogathatja meg túl gyakran a férjét, nemcsak mert végtelenül hosszú idő elutazni, de anyagilag sem engedhetik meg maguknak túl gyakran.

Fotó: RTL Klub / Fél kettő


"Ne felejtsük el, hogy nemcsak Magyarországot hagytam el, hanem Európát is, és egy muszlim országban élni nem olyan egyszerű." - fogalmazott. "Nyaralni nagyon jó odamenni, minden gyönyörű, tiszta, baromi jó a közbiztonság, tehát tényleg ami itthon nincs meg, az ott minden megvan. De hiányzik a valóság. Nem véletlenül mondják ott kinn, hogy plastic fantastic, vagyis műanyag képzeletvilág: kívül piros az alma, de azért belül egy picit rohad."

Zitát zavarta többek közt az, hogy az egész város tulajdonképp egy hosszú autópálya, körülvéve felhőkarcolókkal, de nincsenek olyan utcák, ahova az ember kimegy, sétál, és közben más embereket is lát maga körül. "A felhőkarcolók is szürkék, mindenütt homok, nincs zöld és minden mesterséges." - magyarázta. "Aki pedig úgy él 30 évig, mint én, 10 dolgot bepasszíroz egy napba, annak valódi öngyilkossági kísérlet Dubaiban élni!"

A szórakozóhelyek is csak kifelé mutatnak jól, de egy idő után már hiányzott neki például egy olyan színházi előadás, ahová nem máshonnan "importált", alkalmi színészeket hívnak, hanem saját társulat állna fel. A legrosszabb pedig az volt, hogy az arabok számára a nyugati tánc még újdonság, ezért a táncoslányt sem értékelték a maga szintjén, csak egy volt a sokból. "Nincs kvalitás, nem értenek hozzá, így elég nehéz bebizonyítani, mi a különbség tánc és tánc között" - mesélte.

Most tehát hosszú várakozás következik az életében, míg férjével újra együtt élhet, de addig sem unatkozik: Dubaiban sikerült olyan kapcsolatokra szert tennie, aminek következtében most Németországban kapott táncos munkát, a következő hónapok az ingázással fognak telni - a többit meg az idő majd meghozza.

Még több hír Karsai Zitáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.