Radics Gigi és Caramel a legnagyobbak közt

Képek - Megasztáros tarolás a zenei gálákon

Az elmúlt két hét alatt alaposan megszórták díjakkal az egykori Megasztár-versenyőket, a legújabb sztárok mellett a "veteránok" sem maradtak ki a különféle elismerésekből.

13. VIVA Comet gála - a díjazottak képgaléria

2013.06.15 12:18ma.hu

Jó időszak volt az elmúlt két hét a legújabb és a legrégibb Megasztár-versenyzőknek egyaránt, a három nagy díjátadón több egykori TV2-es versenyző is feltűnt a színen, hogy átvegyenek vagy egy Fonogram-, vagy egy Bravo OTTO-, vagy épp egy VIVA Comet-díjat. A sort június 2-án a Fonogram-VOLTFolio közös gálája nyitotta, amelyen a legelső, 2003-as Megasztár felfedezettjeként feltűnt Galambos Dorina együttese, a Mrs. Columbo kapta meg Az év hazai jazz albuma díjat a [re]make up című lemezért.

Alig egy héttel később, június 8-án kerültek kiosztásra a Bravo OTTO-díjak, ami szintén a zenei teljesítményt jutalmazza, ezen két volt megasztáros is színpadra léphetett díjazottként, ráadásul mindketten kétszer. Radics Gigit a zsűri Az év női előadója kategóriában díjazta először, majd valamivel később ismét a színpadra szólították, Az év videóklipje is az ő nevéhez kapcsolható. Öreg motorosnak számít a megasztárosok közt, de népszerűsége töretlen Caramelnek is, aki A legjobb férfi előadónak járó szobrot és a Bravo IDOL díjat vihette haza.

Radics Gigi a Comet-díjjal (Fotó: Redlemon - A galériához KATT a képre!)


Ez utóbbi azon művészek között kerül kiosztásra, akik nemcsak zenei munkásságukkal bizonyítanak, de mellette a társadalmi szerepvállalásukkal is példát mutatnak a fiatal generáció számára. A zsűri indoklása szerint Caramel "tehetségével és kitartó munkájával generációk példaképévé tudott válni, emellett sokat tett a roma kisebbségi esélyegyenlőségért és integrációért".

A sort aztán a június 13-i VIVA Comet díjátadó gála zárta, melyről a ma.hu is beszámolt, ezen már jelöltként is több megasztáros neve merült fel, de a díjazottak között is újra találkozhattunk Radics Gigivel. „Végtelenül boldog vagyok, hogy mindkét díjátadón engem választottak a legjobbnak női előadónak, meglepetésként ért, amikor kimondták a nevemet. Nagyon jól esik, hogy ennyien szeretnek, szívből köszönöm a közönségnek a szeretetet, és családomnak, kollégáimnak a támogatást, hogy mindenben segítik a munkámat” - mondta a 17 éves énekesnő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.