Palvin Barbara és Osvárt Andrea díjakat ad át

Szupermodell és Nimfa-díjas is feltűnik a Comet-gálán!

Igazi őrület lesz csütörtök este a Papp László Budapest Sportarénában! A 13. alkalommal megrendezett gálán olyan sztárok teszik tiszteletüket díjátadóként, mint Palvin Barbara és Osvárt Andrea.

2013.06.12 16:13ma.hu

Június 13-án este monumentális keretek közt jön a popkulturális ünnep, ami a hazai könnyűzene elmúlt 12 hónapjának legnagyobb kiválóságait tünteti ki. Óriási, 800 fős stáb dolgozik azért, hogy a közel 5000 vendég szórakozása teljes lehessen.

A 13. VIVA Cometet a tavalyihoz hasonlóan a Papp László Budapest Sportarénában rendezik meg, ahol több mint 400 meghívott sztárvendég egy tizenöt méter hosszú vörös szőnyegen vonul majd be, és az ezer négyzetméteres színpadon idén többek közt a Tankcsapda, a Children of Distance, Fluor, Hien, Majka – Curtis – BLR, és Radics Gigi mellett a brit fenegyerek, Wiley is fellép.

Palvin Barbara (Fotó: Redlemon)

A Comet díjátadói közt olyan hírességek sorakoznak majd, mint a Hollywood felé kacsintgató szépséges modell, Palvin Barbara és színésznő Osvárt Andrea, aki nemrég a világhírű Craig Ferguson késő esti show-jában magyarra tanította Amerikát. A színésznő legújabb filmjét, az Utórengést épp június 13-án mutatják be a magyar mozik, így hazatérés lesz a javából!

A VIVA legmenőbb arcai is feltűnnek majd a gálán, a Randikommandóból ismert Zsidró Tamás, Vörös Reni és Lendvai Lilla is a Comet-gömböt osztogatók között lesz. A tévécsatorna a női nézőknek kedvezve felvonultatja majd Magyarország legszebb ifjait, a megújult magyar vízilabda válogatott tagjait, akik ki másnak, mint a legjobb női előadónak adják majd át a díjat.

A stílusszakértő Anh Tuan a Music FM csinos műsorvezetőjével, Pordán Petrával karöltve díjazza majd a legjobb videoklipet, a meglepetések sorának azonban itt még koránt sincs vége! Magyar sorozatcsillagok is feltűnnek majd a színpadon, a Jóban Rosszban szépséges Szabó Zsófija és sorozatbeli szerelme, Száraz Dénes is a díjátadók közt lesznek.

A VIVA gáláján debütál ráadásul a Comet legközösségibb díja, a #SuperFan díj, amelyet Lakatos Márk ad majd át a legaktívabb rajongótáborral rendelkező jelöltnek.

A tökéletes hangzást a 250 ezer wattos hangosítás biztosítja, arról pedig, hogy a közönség tagjai mindent remekül lássanak, az egy kilométernyi fényhídra felfüggesztett közel ötszáz lámpa gondoskodik majd. Az, hogy a jelöltek közül végül kik vihetik haza a legendássá vált zöld-narancssárga gömböket, kiderül holnap, június 13-án este a Papp László Budapest Sportarénában, ahol egy látványos és egyedülálló műsor keretében adják át a VIVA Comet zenei elismeréseit.

VIVA Comet 2013. június 13-án 19.30-tól élőben a VIVA TV-n!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.