Másutt ő a bulik fénypontja

Justin Biebert kidobták a partiról: "még túl fiatal"

Hiába lép fel hétről hétre több ezer tini előtt és szórakoztat világszerte milliókat, Justin Bieber vendégként továbbra sem mehet be a felnőtteknek fenntartott szórakozóhelyekre: még csak 19 éves.

Justin Bieber tavaszi európai turnéjának pillanatai képgaléria

2013.06.11 09:58ma.hu

Kirúgták a hétvégén egy Los Angeles-i szórakozóhelyről a besurranni készülő Justin Biebert, a Toxic Luau Beach Day partira ugyanis este 7 után már csak felnőttek léphettek be, ami Amerikában minimum 21 éves kort jelent - Bieber viszont még csak 19 éves. Nehezítette a próbálkozást, hogy a klub biztonsági őrein még egy átlagos tininek sem egyszerű átjutni - többnyire nem is sikerül -, de Justin épp elég híres ahhoz, hogy a szokásosnál is jobban figyeljenek rá.

Ezúttal is ez történt: a fiatal énekes már délután elhatározta, hogy este beugrik a Toxicba, de a társaságából valaki nem tudta tartani a száját és elhintette a klubban, hogy a nap folyamán valamikor számítani lehet a felbukkanására. A klub vezetősége már akkor jelezte, hogy nem fog menni a dolog, mert Bieber fiatalkorú, viszont érthető, ha ezek után fokozottan figyeltek, mikor és hogyan szeretne belógni.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)


Ez a pillanat valamikor sötétedés után érkezett el, amikor Bieber a hátsó bejáraton keresztül igyekezett észrevétlenül beosonni, de arcát túl jól ismerik mindenütt, úgyhogy nem maradhatott sokáig észrevétlen, pillanatokon belül már a kidobóemberek is ott nyüzsögtek. A tinisztár láthatóan zavarba jött, miközben udvariasan kikísérték őt a szórakozóhelyről.

Másnap este a Twitteren Bieber egy melltartó képét osztotta meg, amit a saját koncertje közben dobott a színpadra az egyik rajongója, a következő megjegyzést írta hozzá: "Azt hiszem, egyszer mindenki felnő." Ehhez csak annyit tudunk fűzni: Justin, még neked is nőnöd kell egy kicsit...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.