Ők is voltak rosszcsontok

Képek - Ilyenek voltak... a Jóban Rosszban sztárjai!

Ki ne emlékezne szívesen gyerekkori csínytevéseire, amelyek egykor a szülők idegeit tették próbára, mára azonban megmosolyogtatnak mindenkit. A TV2 sikersorozatának színészei ezúttal gyerekkorukról mesélnek.

Gyereknapon is Jóban Rosszban képgaléria

2013.05.22 10:29ma.hu

A közelgő Gyermeknap alkalmából időutazásra invitálnak a Jóban Rosszban hírességei, akik elevenségükkel már kisgyermekként is feldobták a család mindennapjait, a szülők kisebb-nagyobb örömére.

Borzasztó gyerek voltam, mindenért kivertem a hisztit. Ha például óvodából hazamenet nem kaptam fagyit, akkor levágtam magam az útra. Mivel a tesóm csak egy évvel idősebb, így mindig mentek a közös rosszalkodások, nem is tudom, hogy a szülők hogy bírtak velünk. Havonta kötöttek ki valamelyikünkkel a balesetin” – mondta nevetve Juhász Adri.

Ripka Kálmán (Fotó: Redlemon - A galériához KATT a képre!)

A Jóban Rosszban Józsija sem szűkölködik emlékezetes pillanatokban. „Rengeteg csínytevést követtem el, nagyon rossz gyerek voltam. Még Afrikában laktunk, és egészen kicsi voltam, amikor édesapám egypengés borotvájával próbáltam levágni a nem létező szakállamat. Édesapám majdnem szívbajt kapott, amikor meglátott. Viszont már kamaszok voltunk, amikor az egyik haverommal éjszaka elkötöttük apa kocsiját, és tettünk egy éjszakai körutat. A rendőrök azonban hamar kedvünket szegték” – elevenítette az egykori sztorikat Kembe Sorel.

Baronits Gábor már kisgyerekként is megvillantotta színészi tehetségét. „Arra emlékszem, hogy állandóan improvizáltam, és produkáltam magam. Egyébként nem voltam rossz gyerek, de sokat csibészkedtem. Ha azonban például vendégségbe mentünk, akkor mindig visszafogtam magam” – emlékezett vissza a sorozat Halász Kristófja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.