Drámai búcsút vesz Veronika

Képek - Kondákor Zsófi utoljára Jóban Rosszban

Nem nagyon kímélték a második gyermekét váró Kondákor Zsófit a Jóban Rosszban alkotói. A szerda esti epizódban drámai szituációban búcsúzik a Csillagvirág klinika Vera doktornője.

Kondákor Zsófi drámai búcsúja képgaléria

2013.05.08 12:08ma.hu

Nem először szól bele az élet a Jóban Rosszban forgatókönyvének alakulásába. Ezúttal Kondákor Zsófi és Kembe Sorel gyermekének születése írta át Csillagkút történetét. A pici érkezése miatt ugyanis az alkotóknak Veronka karakterét el kellett tüntetni, ehhez pedig nem épp humánus megoldást választottak.

A szektás eseményszál, valamint a Veronka – Endre közötti konfliktus elővetítette már, hogy nem valami kíméletes megoldással búcsúzik a karakterem a képernyőtől” – árulta el Kondákor Zsófi, akit a közönség ma este láthat utoljára.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)


Már több mint két hónapja nem forgatok a Jóban Rosszban stábjával, de olyan gyorsan telnek a napok, mintha csak előző héten búcsúztam volna a sorozattól. A babavárással kapcsolatos teendők teljesen lefoglalnak. A többiekkel pedig szerencsére ugyanúgy találkozom, legalább kéthetente kimegyek a stúdióba, a lányokkal pedig egy készülő közös darab kapcsán is sokszor összefutunk. Így nem annyira volt fájó az elszakadás” – vallotta be a Jóban Rosszban Veronkája.

Jóban Rosszban - Veronka búcsúja május 8-án 21:00-kor a TV2-n!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.