Juhász Adri máris rengeteget fogyott

Képek - A bombaformára gyúr a Jóban Rosszban színésznője

Hetek óta keményen edz és diétázik, az eredmény pedig máris meglátszik Juhász Adriennen, aki most végre felfedezte, hogyan szabadulhat meg a leghatékonyabban a felesleges kilóktól.

Rohamtempóban fogy Juhász Adri képgaléria

2013.03.29 10:58ma.hu

Juhász Adri hosszú ideje kitartóan küzd a makacs, újra meg újra visszalopakodó kilók ellen, de valahogy sosem érezte, hogy igazán hatékony megoldást talált volna a problémára. Egészen mostanáig, amikor is egy szakemberekből álló gárdára bízta magát és többfrontos támadást indított a zsírpárnák ellen: sporttal és teljes életmódváltással vette fel a harcot a súlytöbblettel. A Fitbalance programját ráadásul kolléganője, Szabó Zsófi is lelkesen végzi, így a két színésznő egymást támogatva halad a kitűzött cél felé.

A kilóktól például az egyik nagy ebédszállító cég menüjének segítségével szabadul meg éhezés nélkül, de mozgással is ráerősít az eredményes fogyásra, mégpedig az Oxygen edzőtermek egyikében, ahol mellesleg orvosi gárda is rendszeresen ellenőrzi az állapotát és az elért változásokat.

Fotó: Sunhill (A galériához KATT a képre!)


Nagyon megszerettem a mozgást, mert fantasztikus edzőim vannak. Ha kimarad egy-két nap edzés, már hiányzik, ami azért nagy dolog nálam. Az ismerőseim mind el vannak ájulva, hogy mennyire megváltozott az alakom. Én még ugyan nem annyira látom magamon, de a mérleg szerint is kimutathatóan fogytam. Annyira boldog vagyok, hogy sikerül újra csúcsformába hoznom magamat, és ebben nagyon sokat segítenek nekem a szakmai tanácsadók. A kolléganőmmel, Szabó Zsófival is rendszeresen beszélünk, sokszor biztat és őszerinte is látványos a változás” – mesélte boldogan a Jóban Rosszban színésznője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.