A műtőben kell összerakni az arcát

Képek - Új arcot kap a Jóban Rosszban színésze

Kockázatos átalakítást vállalva fekszik műtőasztalra Varga Balázs. A sikersorozatban nemrég feltűnt karakter emberi arcvonásait szeretné visszanyerni súlyos balesete után a komplikált plasztikai korrekcióval.

Arcműtéttel bővült a csillagkúti ellátás képgaléria

2013.03.13 12:57ma.hu

Egyedi sebészi beavatkozás fokozza az izgalmakat Csillagkúton. Varga Balázs arca motorbalesete során teljesen szétroncsolódott, azonban nem kis kockázatot vállalva úgy dönt, sebészkés alá fekszik, hogy visszanyerje emberi vonásait.

Az exkluzív jelenetek a készítőktől is különös odafigyelést igényeltek, hiszen a minél élethűbb kidolgozásra nagy hangsúlyt fektettek. A Jóban Rosszban orvos szakértőjének jóvoltából most a műtő kulisszái mögé is betekintést nyerhetnek a rajongók.

Az adott jelenetekhez már az első ötletelések után egy elkezdődik az orvosi szakmai kidolgozás. Közös megegyezés alapján igyekszünk minél élethűbben felépíteni a történéseket, sokszor vannak azonban kisebb csúsztatások, például a gyógyulás idejét tekintve, hiszen a sorozatban pörögnek az események.

Ráadásul egy ilyen komoly plasztikai műtét a valóságban több lépcsőben történik, mivel egy arcrekonstrukciós műtét a plasztikai sebészet csúcsa, így kiemelt fontosságúak a finom mozdulatok, így erre különösen nagy hangsúlyt fektettünk. Persze előkerül a véső is, de a paraván takarásában ebből a nézők nem láthatnak majd túl sokat, hiszen azért nem magán a műtét részletein van a fő hangsúly. A valóságban egyébként ritka, hogy egy hasonló baleset után valaki tökéletesen visszanyerje az arcvonásait, de vannak kivételek
” – árulta el Dr. Ketskés Norbert.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)


Szolnoki Tibornak nem mindennapi kihívást jelentett Dr. Wágner bőrébe bújni. „Ez a karakter egy olyan figura, aki a szakmáját művészi szinten űzi, és minden egyes feladat egy újabb kihívás számára, akárcsak egy színész számára egy-egy új szerep, így hamar összhangba kerültem vele” – tette hozzá a plasztikai sebészt alakító színész.

A Jóban Rosszban következő epizódjaiból hamarosan kiderül, hogy mi rejlik a kötés alatt és hogyan fest Varga Balázs a műtét után.

Jóban Rosszban – Mindig történik valami…
Minden hétköznap 21:00-kor a TV2-n!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.