Jóban Rosszban: Száraz Dénes új szerepben

Képek - Péntek este végleg visszatér "Tamás atya"

Péntek este végre véglegesen és teljes valójában tér vissza a Jóban Rosszban sorozatba Száraz Dénes, aki korábban a tragikusan elhunyt Tamás atyát alakította. Most végre kiderül, hogyan oldották meg a visszatérést.

Száraz Dénes már nem Tamás atya képgaléria

2013.03.22 13:21ma.hu

Tüntetés, aláírásgyűjtés, könyörgő levelek százai - a nézők mindent megpróbáltak, hogy visszahozzák Száraz Dénest a Jóban Rosszban szereplői közé, miután a forgatókönyvírók az általa megformált Tamás atyát tragikus módon "kivégezték". A sorozat készítői végül engedtek a nyomásnak, ám komoly fejtörést okozott, hogyan hozzanak vissza egy olyan figurát, akit végérvényesen kiírtak és nem is egyszerű, felejthető statiszta volt. Az átálmodott évad ötletét már a Dallasban lelőtték, és szellemként sem kísérthetett, legalábbis hosszú időn keresztül semmiképp, igaz, egy-egy villanás erejéig már felbukkant a lelkiismeretével küszködő Betty (Szabó Zsófi) előtt.

Végül aztán megszületett a bravúros megoldás, igaz, végül nem a sokak által szeretett Tamás atyát élesztették fel, de a készítők remélik, hogy Száraz Dénes új karaktere is legalább ekkora kedvenc lesz - no meg a szerelmi szál sem maradhat ki ezzel a figurával sem. A csaknem egy évnyi kihagyás után a színész március 22-én bukkan fel újra a Csillagvirág Klinikán.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)


Nagyon örültem a rajongók reakciójának és hogy mennyire megszerették Tamás atyát, hiszen a színészek számára ez a legfontosabb. Ettől nagyobb visszaigazolást nem is kaphattam volna” – árulta el Száraz Dénes, aki Tamás atya tiszta természetű karaktere után most egy rosszfiú bőrébe bújik. Igaz, ez a rosszfiú valójában a szíve mélyén nagyon is vágyik a jóra, csak épp a kisiklott életében nem tud visszatalálni a helyes útra és könnyebb volt a rossz oldalra állni.

A karaktert persze a nézők már néhány hete ismerhetik, a súlyos motorbalesetet szenvedett Varga Balázsról van szó, akinek teljesen összeroncsolódott az arca. Az arcplasztikára váró fiatal férfi a kórházi tartózkodása alatt egyre közelebb került a csinos Betty nővérhez, és amikor végre sor kerülhet a bonyolult műtétre, a férfi a saját arca helyett inkább Tamás atya képét műtteti magára a Szolnoki Tibor által megformált Wágner doktorral.

Varga Balázs egy olyan ember, aki nem egy vérbeli rosszfiú, csupán kisiklott az élete, és képtelen visszatérni a helyes útra. Inkább a rossz oldalra állt, minthogy a nehezebben elérhető jót válassza. Szóval alapvetően szerethető figura, de bőven okoz majd felfordulást Csillagkúton” – mondta Száraz Dénes, aki ma estétől a negatív oldalát is megmutatja a nézőknek. Azt azonban nem áruljuk el, csak a sorozatból derül ki, hogy mit szól Betty, amikor meglátja Balázs vadonatúj fizimiskáját, no meg hogy hogyan alakul ezek után kettejük kapcsolata.

Jóban Rosszban - minden este 21:00-kor a TV2-n!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.