Egy hetes a baba

Megszületett Ördög Nóra kislánya, Micike

Egy héttel a születése után az összes hivatalos fórumon bejelentette kislánya születését a sztárpár, Ördög Nóra és Nánási Pál. A gyermek a Mici nevet kapta, és anyukája szerint "tökéletes"!

2013.05.13 09:29ma.hu

Új időszámítás kezdődött: így fogalmazta meg Ördög Nóra azt a csodás eseményt, ami pontosan egy héttel ezelőtt történt meg vele, de amire már nemcsak az elmúlt 9 hónapban, hanem annál sokkal régebb óta várt. Az RTL Klub népszerű műsorvezetője korábban hosszan titkolta várandósságát, még akkor is csak sejtelmesen mosolygott, amikor már mindenki előtt letagadhatatlanul gömbölyödött a pocakja. Utóbb kiderült, jó oka volt rá.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Most azonban annál nagyobb boldogsággal osztotta meg mind a közösségi oldalakon, mind a saját blogján, hogy egy héttel ezelőtt, május 6-án megszületett Nánási Mici, akiről apukája, Nánási Pál fotós máris valódi sztárfotókat készített, anyukája pedig "legszívesebben egész álló nap csak tartaná a karjában és csodálná" - ahogy a blogjában fogalmazta. Persze ez nem azt jelenti, hogy az "egészséges és gyönyörű és puha és illatos, egyszóval tökéletes" baba érkezésével elmúltak a korábbi aggodalmak, inkább csak újabbaknak adták át a helyüket.

Nóri ugyanis a legtöbb kezdő kismamához hasonlóan tele van kételyekkel, egyelőre nem tudja, mindent jól csinál-e, legfeljebb csak remélheti, hogy a szeretet, ami már-már szerelemnek is nevezhető, átsegíti mindkettőjüket a kezdeti nehézségeken. És ez érthető is, Micivel - és apukájával - mostantól egy egészen új helyzet, egy valóban új időszámítás kezdődött.

"Család lettünk!!!!" - lelkendezett az újdonsült anyuka.

Még több hír Ördög Nóráról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.