Túlvan a kritikus 12. héten, és nagyon boldog!

Közhírré tétetett: Ördög Nóri már nem titkolózik tovább

Az elmúlt hetekben a találgatások egyre inkább bizonyossággá váltak, ám egészen mostanáig rejtély volt, vajon Ördög Nóra miért nem árulta el a terhességét. Most kiderült: jó oka volt a fokozott titkolózásra.

2012.11.09 08:29ma.hu

Épp egy hét telt el azóta, hogy a ma.hu hírt adott arról az akkor még csak erőteljes sejtésről, mely szerint Ördög Nóra hasa mintha kezdene egyre jobban kerekedni, igaz, ezt az elmúlt hetekben az RTL Klub, azon belül is az X-Faktor stábja rutinosan leplezte a trükkös kameraállásokkal, ügyes képernyőváltásokkal, és csak az igazán figyelmes nézők fejébe üthetett szöget: talán a csinos műsorvezető egy édes titkot rejteget. Ám miközben már nemcsak a bulvársajtó, de a közösségi oldalak is ezzel a témával voltak tele, nem is sejthettük, miért vár olyan sokáig a "valószínűleg terhes" sztár a bejelentéssel.

Most végre lehullt a lepel és mögötte egy nem túl szívderítő igazság került napvilágra, azzal együtt, hogy Ördög Nóra nem titkolta boldogságát a rá váró anyaság hírének bejelentésével. "Élete legfontosabb blogbejegyzésében" nyíltan és őszintén számol be arról, hogy milyen elkeserítő küzdelmet folytatott ő és férje, a fotós Nánási Pál azért, hogy a mostani boldog bejelentés elhangozhasson.

"Egy műtét, tucatnyi vérvétel, cifra vizsgálatok, inszeminációk és 2 sikertelen lombik után - a 3. sikeres beavatkozás végeredményével a pocakomban - most azt mondom, nagyon nagy szükségem volt erre az önismereti utazásra, amit végigcsináltam." Igen, Ördög Nóra hiába sikeres és népszerű személyiség, hiába ért el a karrierjében olyan magaslatokat, amilyenekről sokan csak ábrándoznak, egyvalamire már-már reményét vesztve vágyott, legalábbis mostanáig.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

"Mindig is hittem abban, hogy egyszer anyuka leszek!" - írja, de hiába találta meg Palkó - ahogyan ő nevezi - személyében az erre alkalmas párt, hiába próbálkoztak kitartóan, a baba csak nem akart megfoganni. "Tudom, milyen az első egy év reménytelen próbálkozása után szembesülni a ténnyel, hogy orvosilag most már meddő párnak számítotok. Tudom, milyen érzés, amikor csak magadban tudod keresni a hibát, mert az orvos azt mondja, tulajdonképpen nincs szervi oka a sikertelenségnek. Tudom, milyen az, amikor eluralkodik az ősi félelem: mi van, ha nem is lehet gyerekem?"

De három hónappal ezelőtt az orvosok segítségével ez az embrió végre megkapaszkodott Nóra méhében és szép csendesen, lépésről lépésre fejlődésnek indult. "Eszem ágában sem volt indokolatlanul hosszan titkolni a nyílvánvalót, egyszerűen csak most jutottam túl azon a bizonyos kritikus 12. héten" - vallotta be, és most már tudjuk, hogy esetében a kritikus szó különös jelentőséggel bír.

Csak egyetlen dolgot sajnál: azt, hogy az örömhírt nem akkor és nem úgy jelenthette be a nyilvánosság előtt, ahogyan ő szerette volna, de aki kamaszkora óta majdhogynem napi szinten van a nézők szeme előtt, és akit nemcsak kiváló alkattal áldott meg a természet, de ezt soha nem is takargatta, annál bizony nehéz nem észrevenni, amikor teste az anyaságtól elkezd átalakulni, mint ahogyan nehéz volt nem észrevenni az arcára mostanában kiülő különös, ragyogó fényt is, amit csak egy boldog titkot rejtegető nőn, egy leendő anyán láthatunk!

Még több hír Ördög Nóráról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.