Egyre gyanúsabb a műsorvezető pocakja

Képek - Ördög Nóra édes titka?

Hivatalos bejelentéssel még nem szolgált Ördög Nóra, ám szemfüles tévénézők már az X-Faktor válogatói idején felfigyelhettek a műsorvezető trükkös ruháira, amik talán egy úton lévő babát rejtegetnek.

Ördög Nóra kisbabát vár? képgaléria

2012.10.30 14:29ma.hu

Egyre többen találgatják, miközben egyre inkább biztossá válik a válasz az X-Faktor csinos műsorvezetőjének titkára: lassanként a furfangos szabású ruhák, az ügyes kameraállások sem tudják már leplezni, hogy a szerencsésen vékony alkatú Ördög Nóra vagy rohamosan hízni kezdett, vagy bizony elérkezett az idő egy új, aprócska élet indulására. A műsorvezető két éve ment feleségül Nánási Pál fotóshoz, ám egészen mostanáig semmi jele nem volt annak, hogy házaspárból családdá bővülnének.

Fotó: RTL Klub / X-Faktor (A galériához KATT a képre!)

A szemfüles tévénézők már a nyár végén, az X-Faktor első válogatóinak adásba kerülésekor gyanút foghattak, ha figyelmesen nézték Nóri alakjának változását, igaz, akkor még lelkifurdalás nélkül vehetett fel szűk nadrágot és testhezálló felsőket. Ám hétről hétre egyre bővebb szabású ruhákban jelent meg a nyilvánosság előtt, nemcsak a tehetségkutató újabb és újabb részeiben, de alig néhány hete egy pompás díjkiosztó gálán is, ahol egész este ügyesen egy mappával takargatta a huncut ruha által is alig leplezhető gömbölyödést.

Bár az érintett egyelőre mélyen hallgat és még nem jelentette be az örömhírt, a legutóbbi adásban látottak alapján lényegében biztossá vált, hogy az új X-Faktor születése után nem sokkal másvalaki is meg fog születni. Reméljük, hamarosan a kismama hivatalosan is nyilvánosságra hozni a nyílt titkot, hisz sokáig már nem lehet leplezni a változást, mindenesetre ezúton gratulálunk neki az úton lévő csöppséghez!

Még több hír Ördög Nóráról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.