Jelmezekre gyűjtöttek a hírességek

Képek - Punknak öltözött Beyoncé és a sztárvilág színe-java

A film és a zenei világ számos sztárja, közük Miley Cyrus, Anne Hathaway, Cameron Diaz és Sarah Jessica Parker is feltűnt a Metropolitan Múzeum hétfői adománygyűjtő estjén, amelynek Beyoncé volt a tiszteletbeli elnöke.

Punkra váltott a sztárvilág krémje képgaléria

2013.05.07 10:32MTI

A hírességek zöme a múzeum Punk: From Chaos to Couture (Punk: a káosztól a divatig) című kiállításához öltözve a punk jegyeit viselő, híres divattervezők által megálmodott alkalmai ruhában jelent meg a gálán, amelyet sokan "az év partijának" tartanak az Egyesült Államokban. A neves múzeum jelmezintézete számára adományokat gyűjtő estély hollywoodi sztárok, divattervezők és topmodellek kavalkádja.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Az esemény egyik fő szervezője Anna Wintour, a Vogue főszerkesztője volt. Élénkrózsaszín Chanel-ruhában jelent meg, amelynek színe - mint mondta - a punk mozgalmat szimbolizálja. Beyoncé hollófekete, aranyszínű lángmotívummal szegett, uszályos ruhát viselt a hozzá illő hosszú, fekete, szintén lángmintás kesztyűvel. Cameron Diaz Kristen Stewarttal és Stella McCartneyval érkezett. A Beatles-zenész Paul McCartney lánya tervezte Diaz kobaltkék pelerinszerű, övvel összefogott estélyijét és Stewart vörös, testhezálló nadrágkosztümjét.

Jennifer Lawrence, az idei női Oscar-nyertes vállnélküli fekete ruhát választott a Christian Dior divatház kollekciójából. Katy Perry a Dolce & Gabana Jeanne d'Arc-os ruháját vette fel egy koronával kiegészítve. Jennifer Lopez pedig a hátát szabadon hagyó fekete leopárd-mintás uszályos ruhába bújt a partira.

Még több hír a sztárokról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.