Áprilisban indul a koncertkörút

Belgrádból startol Beyoncé a világkörüli turnéra

Világkörüli turnéra indul áprilisban Beyoncé, a világhírű énekesnő Mrs. Carter című koncertkörútjának első állomása Belgrád lesz.

Az amerikai elnök eskütétele - Beyonce énekelte a himnuszt képgaléria

2013.02.04 16:29MTI

A bemutatkozó előadás helyszíne április 15-én a Kombank Aréna lesz a szerb fővárosban. A turné május 29-ig Európában érinti többek közt Zágrábot, Amszterdamot, Párizst, Milánót, Londont, Dublint, Münchent, Berlint és Stockholmot.

Beyoncé - akinek a Mrs. Shawn Corey Carter az asszonyneve - ezt követően több mint 20 koncertet ad Észak-Amerikában Los Angelestől New Yorkig és Miamiig, illetve Torontótól Montrealig. Az énekesnő korábbi nagy slágereit is előadja, de legújabb - ötödik - szólólemezéről is énekel dalokat. Az albumnak egyelőre még sem a címe, sem pedig a megjelenésének dátuma nem ismert.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)


Beyoncé volt a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) vasárnapi nagydöntőjének, a 47. Super Bowlnak az egyik főszereplője: fellépését az Egyesült Államokban és szerte a világon több tízmilliók kísérték figyelemmel. A mérkőzést a Baltimore Ravens nyerte a San Francisco 49ers csapata ellen.

Még több hír Beyoncéról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.