Hivatalosan csak szerdán jelentik be

Kiszivárgott Beyoncé: ő lesz a Super Bowl félidei sztárja

Beyoncé lehet az idei amerikaifutball-liga félidejében fellépő szupersztár. A Super Bowl szünetében minikoncertet adó személy kiléte minden évben nagy izgalomban tartja a szurkolókat.

2012 legszebb nője: a kismama Beyoncé képgaléria

2012.10.17 10:29ma.hu / MTI

A Super Bowl félidejében fellépő sztárok jelentőségéről nagyjából 2004 óta tud az Amerikán kívüli világ egésze, addig csak az amerikaifutball-rajongók követték figyelemmel a liga szuperdöntőjét és azt, hogy a szünidőben ki a sztárvendég. 2004-ben Janet Jackson emlékezetes "balesete" óta azonban a sport iránt nem annyira rajongók figyelmét is ráirányította az amerikai focira, és azóta minden évben kiemelt figyelem övezi nemcsak azt, hogy vajon ki kapja meg a megtisztelő felkérést a szereplésre, de azt is, hogy várható-e hasonló botrány, mint az énekesnő mellbimbójának kivillanása.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Bár azóta néhány másodperces késleltetéssel közvetítik a szünetbeli koncertet, épp az efféle "balesetek" élő adásba kerülése ellen, a 2012-es döntőn mégis sikerült egy újabb bakinak becsúsznia, amikor a Madonnával közösen fellépő M.I.A. a középső ujját felemelve bemutatott a közönségnek.

Hogy a jövő tavasszal megrendezésre kerülő döntőn készülhetnek-e a rendezők egy újabb enyhe lefolyású infarktusra, nem tudni, de egy kiszivárogtatott hír szerint majdnem biztosra lehet venni, hogy Beyoncére kell erősen odafigyelni. Bár a hivatalos bejelentés csak szerdán (magyar idő szerint késő délután) várható, az AP amerikai hírügynökség egy magát megnevezni nem kívánó személyre hivatkozva már közzétette az információt.

Beyoncé mindenesetre nem először lenne vendég a Super Bowlon, épp a már emlegetett 2004-es houstoni döntőn ő énekelte a meccs nyitó akkordjaként az amerikai himnuszt.

Még több hír Beyoncéről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.